Skip to main content

Salaris & Personeelsadministratie

Salaris- en personeelsadministratie vergt veel dataverwerking en gedegen kennis van regelgeving, die helaas regelmatig verandert. Kortom: uren en expertise die niet altijd binnen uw eigen organisatie voorhanden zijn.

Door de salaris- en personeelsadministratie uit te besteden aan de experts van PSCA bespaart u een hoop werk. Om nog maar te zwijgen over de noodzaak om voortdurend bij te blijven op het gebied van wet- en regelgeving. We verzorgen uw administratieve werkzaamheden, onderhouden contacten met pensioenfondsen, arbodiensten en verzekeraars. Wij stellen diverse rapportages, begrotingen, analyses en dashboards ter beschikking. Onze standaard signaleringen zorgen ervoor dat u wordt geïnformeerd over bijvoorbeeld aflopende contracten.

Elke bibliotheek krijgt een vaste salarisadministrateur toegewezen, zodat we volledig op de hoogte zijn van wat er in uw organisatie speelt. Zo kunnen we u steeds optimaal adviseren.

Kies, afhankelijk van uw wensen, uit onze modules Goud, Zilver of Brons. Zo hebt u altijd een contractvorm die aansluit op de omvang van uw organisatie en de gewenste werkzaamheden. Wat u ook kiest, u beschikt altijd over uw vaste salarisadministrateur.

Via onze geautomatiseerde omgeving kunnen uw medewerkers inloggen en hun loonstrook of jaaropgave downloaden. Ook is het mogelijk om verlof aan te vragen of mutaties in te voeren. De exacte invulling is afhankelijk van uw eisen en wensen.

Optioneel kunnen wij uw medewerkers begeleiden in het efficiënter werken met Profit.

Als uitbreiding op de salarisadministratie kunnen wij ook de correspondentie naar uw medewerkers en het onderhouden van het digitale personeelsdossier voor u verzorgen.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Dankzij onze uitgebreide vakkennis kunnen we een flexibele en betrouwbare sparringpartner zijn

Voor strategisch HR advies (management en Organisatie) werken wij nauw samen met Probiblio.nl  https://www.probiblio.nl/producten/management-organisatie

Algemeen fiscaal nieuws https://www.accountantskoeleman.nl/nieuws/